Welkom op de website van verloskundigenpraktijk IJsselmonde te Rotterdam
en van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

 

135-51821-midwives-1379628493

De komende maanden markeren een hele bijzondere periode in jullie leven waarin veel verandert. Op deze website vind je informatie over onze praktijk, de zwangerschap, bevalling en de periode erna. Daarnaast vind je ook praktische tips en handige weetjes.

Als je specifieke of persoonlijke vragen hebt dan kun je deze natuurlijk altijd tijdens het spreekuur of telefonisch stellen. We zien ernaar uit jullie zo goed mogelijk te gaan begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed, en nodigen je dan ook van harte uit je bij ons aan te melden.

Onze praktijk is een onderdeel van Centrum Vrouw Centraal.

Nieuws en Agenda

Informatieavond woensdag 9 april 2014

Regelmatig organiseren de verloskundigen samen met de fysiotherapeut gezamenlijke informatieavonden voor onze zwangeren. Tijdens deze avonden gaan wij uitgebreid in op de laatste periode van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Tijdens deze avond komt ook het geboorteplan aan de orde. Deze avonden zijn bedoeld voor zwangeren tussen 30 en 40 weken zwangerschap. meer informatie

Feestelijke opening Centrum Vrouw Centraal

Op 21 september zal het Centrum Vrouw Centraal feestelijk geopend worden. Tijdens de opening is er volop gelegenheid kennis te maken met de verschillende diensten en disciplines van het centrum.


baby

Vandaag is Barry geboren.


betty

Vandaag is Berta geboren